Schoten & omgeving

Hygiënische zorgen
  

Iedereen verdient het om fris gewassen en mooi aangekleed voor de dag te komen. Als het uzelf (of uw geliefde) niet meer lukt om dit te zelfstandig te doen omwille van handicap, leeftijd, ziekte of andere oorzaken dan kan u hiervoor een beroep doen op onze professionele hulp. Wij kunnen helpen met onderstaande zaken of deze desgewenst ook volledig overnemen indien nodig.  
- Wassen aan de lavabo
- Douchen of baden
- Aan- en uitkleden
- Mondzorg
- Haar kammen
- Vervangen van incontinentiemateriaal
  
Wij weten dat het voor veel mensen een grote stap is om zich letterlijk en figuurlijk bloot te geven aan vreemde, maar wij zullen, als professionele zorgverleners, u of uw geliefde steeds helpen met behoud van privacy, respect en waardigheid.
  
Wij kunnen hiervoor dagelijks langskomen, maar dit kan evengoed voor maar een aantal dagen per week, bv om in douche of bad te gaan omdat veel mensen dit heel gevaarlijk vinden.
  
Mondzorg en tandhygiëne is ook een belangrijk onderdeel van de hygiënische zorgen en ook daar kunnen we u of uw geliefde mee ondersteunen of dit overnemen.
  
Ook bij aan- of uitkleden en haar kammen kunnen we u of uw geliefde assisteren zodat men mooi voor de dag komt en men comfortabel en vol zelfvertrouwen in de samenleving kan vertoeven.
  
Voor de hygiënische zorgen is er geen voorschrift van een arts vereist maar de arts mag dit natuurlijk wel doen.

Indien u vragen heeft of graag een afspraak wenst te maken, kan u gebruik maken van onderstaand contactformulier.

Door het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met het verzamelen van uw details via dit formulier.
Klik hier om onze privacyverklaring te lezen.