Schoten & omgeving

Professionele wondzorg
 

Heeft u of uw geliefde nood aan wondzorg na een operatie, ongeval, ziekte, … dan helpen wij, als professionele zorgverleners hierbij.
  
Zowel kleine als grote, eenvoudige of complexe, acute of chronische wonden kunnen door ons worden verzorgd.
 


U haalt de benodigde materialen zoals zalven, kompressen, verbanden, windels, … bij de apotheek (wondzorgsetjes brengen wij mee) en bezorgd ons een voorschrift van de huisarts of behandelende arts waarop staat hoe de wonde verzorgd moet worden. Wij verzorgen de wonde, maar evalueren deze ook en grijpen tijdig in als de wonde moest geïnfecteerd of ontstoken geraken. Wij overleggen met uw huisarts of behandelende arts voor een eventuele aanpassing van de wondzorg. We kunnen uzelf of een mantelzorger ook aanleren hoe je complicaties kan herkennen.
  
Door de wondzorg over te laten aan onze professionele hulpverleners kunnen we er voor zorgen dat we het genezingsproces bevorderen en mogelijks ook versnellen en kunnen we complicaties beperken of zelfs trachten te vermijden.
  
Er zijn natuurlijk een heleboel factoren die ook een grote rol spelen in het genezingsproces van wonden zoals bv de voedingstoestand, voedingsgewoontes, leeftijd, ziektes zoals diabetes, …

Indien u vragen heeft of graag een afspraak wenst te maken, kan u gebruik maken van onderstaand contactformulier.

Door het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met het verzamelen van uw details via dit formulier.
Klik hier om onze privacyverklaring te lezen.